környezetbarát fafestés, faviasz, faolaj

ami embernek és fának a legjobb

PNZ KERTIBÚTOR TISZTÍTÓ (Gartenholz reiniger/ - 1/11

PNZ KERTIBÚTOR TISZTÍTÓ (Gartenholz reiniger/ - 1/11
agresszív oldószer mentes:+

PNZ GARTENHOLZ REINIGER - Kerti fabútor / és műanyag bútor../ tisztító.

            Kiszerelés literben és link a megrendeléshez

  1.00   2.50  5.00


Környezetbarát tisztító koncentrátum, speciálisan a kerti faanyagokra kifejlesztve. Eltávolítja a légköri szennyeződéseket, algalerakódást, szürkülést, zsírt, olajat és egyéb szennyeződést a repedésekből és bordázott felületekről is.
Felhasználási terület
Minden kerti faanyagra, és műanyag kerti bútorok tisztítására is kitűnő..
Használati utasítás
Nedvesítse be vízzel a felületet, majd vigye fel a PNZ- GARTENHOLZREINIGER-t a szennyeződés mértékétől függően hígítatlanul vagy vízzel hígítva maximum 1:10 arányban, és néhány percig hagyja beivódni. Ezután kefélje át vizes súrolókefével. Ne hagyja a tisztítószert rászáradni a felületre! Széles felületeken dolgozzon. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot. Végül alaposan öblítse le tiszta vízzel. Ne használja +8°C alatt.
Az újabb szürkülés megelőzésére, a tisztítást követő 24 óra száradás után kezelje a felületet valamely PNZ felületkezelő vagy ápoló szerrel.
Kiadósság
A szennyeződés mértékétől és a hígítási aránytól függően: 15-75 m2/liter.
Tárolás
Hűvös, de fagymentes helyen. Kereskedelmi forgalomba hozható a gyártástól számított 3 éven belül. A maradékot öntsük át kisebb edénybe, és zárjuk le légmentesen. A gyakorlatban évekig megőrzi minőségét, később is felhasználható.
Összetevők
Víz, <5% nemionos tenzidek, <5% anionos tenzidek, <5% foszfát, butil-di-glikol.
Biztonsági előírások
A bőrrel való rendszeres, közvetlen érintkezés irritációt okozhat. A kémiai biztonságról szóló, 2000. évi XXV. törvény alkalmazása szempontjából nem minősül veszélyes keveréknek, így biztonsági adatlap kiadása nem szükséges.
Fontos
A termékről szóló információkat legjobb tudásunk és tapasztalataink alapján foglaltuk össze. Ennek ellenére minden felhasználás előtt végezzünk próbakenést egy félreeső felületen, hogy lássuk a várható eredményt. A faanyagok fajtájától és aktuális állapotuktól függően máshogy reagálnak, de a végső bevonat minősége függ a felhordás módjától és a környezet jellemzőitől is.


Név:
E-mail cím:*
Telefon:*
Üzenet:*
Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Szólj hozzá elsőként!